Блог

Як фізичній особі-підприємцю правильно оформити трудові відносини з працівником
Як фізичній особі-підприємцю правильно оформити трудові відносини з працівником1. Трудовий договір між фізичною особою - підприємцем та працівником необхідно укладати в письмовій формі, затвердженій наказом Мінсоцполітики від 08.06.2001 № 260. Звичайно, в цю форму можна вносити доповнення і зміни, однак лише за умови, що вони не будуть суперечити законодавству України .
05.01.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Захистили інваліда
Захистили інваліда Страшна ситуація на сході України зруйнувала багато життів. Наш клієнт втратив не тільки дім та все майно, але й саме цінне – здоров’я. Він мирна людина, яка отримала поранення, що потягли за собою інвалідність, у дворі власного дому. Тому допомогти такій людині – добра справа, за яку ми і взялись.
09.11.2020
Комментарии: 0 Подробнее
Відео- та фотозйомка - дозволено або заборонено?
Відео- та фотозйомка - дозволено або заборонено? Багато років тому Олена Радтке (Прядко) давала коментарі одному виданню про права і заборони при проведенні фото- і відео- зйомки. Однак інтерес до цієї теми не вщухає. Наприклад, нещодавно звернувся за консультацією власник магазину, якого цікавило, чи не притягнуть його до відповідальності за відеозйомку в магазині зі звуком. Тому ми вирішили актуалізувати інформацію і знову показати, як і коли можна знімати, а коли і як заборонено.
12.10.2020
Комментарии: 0 Подробнее
Олена Радтке в онлайн-режимі стала гостею Геннадія Бикова, засновника компанії Sellift.
Олена Радтке в онлайн-режимі стала гостею Геннадія Бикова, засновника компанії Sellift. Олена Радтке в онлайн-режимі стала гостею Геннадія Бикова, засновника компанії Sellift, що спеціалізується на eCommerce бізнесі у США та торгівлі на маркетплейсі Amazon. В рамках YouTube-трансляції Олена дала розгорнутий коментар стосовно змін до Податкового кодексу згідно із Законом України № 466-IX від 16.01.2020 – так званим «законом про КІК (контрольовані іноземні компанії)».
30.09.2020
Комментарии: 0 Подробнее
Олена Радтке виступила спікером YouTube-трансляції «Шлюбний договір – міфи та реальність»
Олена Радтке виступила спікером YouTube-трансляції «Шлюбний договір – міфи та реальність» Олена Радтке виступила спікером YouTube-трансляції «Шлюбний договір – міфи та реальність». Захід проводився у колаборації з керуючим партнером адвокатського об'єднання V.I.Partners Вікторією Косицькою. Синергія багаторічного досвіду двох фахівців у галузі сімейного права дозволила розібратися у найважливіших питаннях, а також у нюансах укладання шлюбного договору за різних обставин.
21.07.2020
Комментарии: 0 Подробнее