Блог

Олена Радтке визнана одним з кращих авторів видання Ліга і Закон
Олена Радтке визнана одним з кращих авторів видання Ліга і Закон10 липня 2020 р. онлайн пройшла щорічна церемонія нагородження кращих авторів електронного видання Ліга і Закон
10.07.2020
Комментарии: 0 Подробнее
А чи був п'яний за кермом?
А чи був п'яний за кермом? Суд прийняв доводи адвоката Максимчук С.П. і закрив провадження по справі про адміністративне правопорушення відносно нашого клієнта, якого звинувачували в скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 ч. 2 КУпАП, оскільки були відсутні і подія, і склад адміністративного правопорушення.
20.06.2020
Комментарии: 0 Подробнее
Як адвокату ефективно захистити підприємство при перевірках
Як адвокату ефективно захистити підприємство при перевіркахАдвокати Олена Радтке та Сергій Максимчук прийняли участь у заході з підвищення кваліфікації по темі "Адвокатський супровід суб’єктів господарювання під час здійснення державного нагляду за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення"
17.06.2020
Комментарии: 0 Подробнее
Вимоги щодо підвищення кваліфікації виконані
Вимоги щодо підвищення кваліфікації виконаніАдвокати Олена Радтке і Сергій Максимчук виконали вимоги щодо підвищення кваліфікації за 2020 рік, на підтвердження чого було видано відповідні сертифікати. На кожного адвоката покладається обов'язок щорічно підвищувати кваліфікацію, при цьому набрати не менше 10 балів з підвищення кваліфікації, що відповідає 10 годинам. В цілому зазначеними адвокатами протягом січня-червня 2020 року був відвідано 7 заходів по підвищенню кваліфікації за різними напрямами права, які дають право на отримання балів, за що їм нараховано по 14 балів. При цьому наші адвокати фактично щодня підвищують свою кваліфікацію, оскільки так стрімко змінюється законодавство, що не має можливості працювати інакше.
16.06.2020
Комментарии: 0 Подробнее
Олена Радтке дала коментар ютуб каналу Sellift про зміни Податкового кодексу
Олена Радтке дала коментар ютуб каналу Sellift про зміни Податкового кодексу У процесі інтерв'ю було дано відповіді на цілий ряд питань по КІК. Що таке КІК? Хто такий контролер? Які обов'язки у контролера КІК? Коли потрібно подавати звітність по КІК? Які санкції за порушення вимог ПКУ по КІК?
12.06.2020
Комментарии: 0 Подробнее