Блог

Якими пільгами можуть скористатися підприємці під час війни?
Якими пільгами можуть скористатися підприємці під час війни? На законодавчому рівні, а також урядом було сформовано пакет рішень на підтримку бізнесу. Виділено найбільш важливі серед них:
11.03.2022
Комментарии: 0 Подробнее
Відсторонення від роботи за відмову від вакцинації: що каже суд?
Відсторонення від роботи за відмову від вакцинації: що каже суд? Питання обов’язкової профілактичної вакцинації проти COVID-19 для деяких категорій співробітників на разі стоїть дуже гостро. З 31 січня до переліку професій, працівники яких підлягають щепленню в обов’язковому порядку, додали медиків та держслужбовців.
09.02.2022
Комментарии: 0 Подробнее
Загроза воєнного стану: що потрібно врахувати підприємцям
Загроза воєнного стану: що потрібно врахувати підприємцям Ставлення до ймовірності військової агресії може бути різним. Проте будь-якому бізнесмену варто заздалегідь розуміти наслідки введення воєнного стану, та по можливості підготуватися до різних варіантів розвитку подій.
08.02.2022
Комментарии: 0 Подробнее
Штрафи за порушення, пов’язані з використанням касових апаратів у 2022 році
Штрафи за порушення, пов’язані з використанням касових апаратів у 2022 році Ніяких відтермінувань щодо обов’язкового впровадження РРО (реєстраторів розрахункових операцій, в побуті – касових апаратів), більше не буде. З 1-го січня поточного року усім підприємцям, які зобов’язані користуватися РРО, потрібно зважати на можливість призначення контролюючими органами стосовно них штрафних санкцій у разі виявлення порушень.
06.02.2022
Комментарии: 0 Подробнее
Заборона директорам на виїзд за кордон за податковий борг
Заборона директорам на виїзд за кордон за податковий борг Минулого року українці з острахом обговорювали розширення переліку боргів, через які може накладатися тимчасове обмеження на виїзд громадянина за межі України. Станом на 31 грудня 2021-го в цьому переліку були борги з комунальних послуг, аліментів, кредитів, адміністративних стягнень.
04.02.2022
Комментарии: 0 Подробнее