Блог

Олена Радтке стала учасницею акредитованого заходу Ради адвокатів Київської області
Олена Радтке стала учасницею акредитованого заходу Ради адвокатів Київської області Олена Радтке стала учасницею акредитованого заходу Ради адвокатів Київської області «Ключові аспекти визначення ефективного способу захисту цивільного права або інтересу: на окремих прикладах судової практики». Важливим був розбір кейсів з практики та коментарі колег щодо побудови успішних правозахисних стратегій.
18.02.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Олена Радтке взяла участь у акредитованому заході з підвищення кваліфікації
Олена Радтке взяла участь у акредитованому заході з підвищення кваліфікації Олена Радтке взяла участь у акредитованому заході з підвищення кваліфікації Ради адвокатів Київської області «Питання, що вирішуються під час виконання вироків. 
04.02.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Змінено граничний розмір доходу для фізичних осіб - підприємців
Змінено граничний розмір доходу для фізичних осіб - підприємців З 1 січня 2021 змінений граничний розмір доходу для фізичних осіб - підприємців - платників єдиного податку I-III груп і визначається не в фіксованій сумі, а виходячи з розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 01 січня податкового (звітного) року.
26.01.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Кадрова документація у ФОП
Кадрова документація у ФОПФОП зобов'язаний, як і роботодавці - юридичні особи, вести кадрову документацію, включаючи:
13.01.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Додаткові підстави для припинення дії трудового договору, укладеного між ФОП та найманим працівником
Додаткові підстави для припинення дії трудового договору, укладеного між ФОП та найманим працівником Крім загальних підстав для розірвання трудового договору, передбачених КЗпП України, для трудового договору, укладеного між фізичною-особою підприємцем і найманим працівником, є особливі підстави:
11.01.2021
Комментарии: 0 Подробнее