Знову про перевірки

Знову про перевірки

12 квітня 2018 року набула чинності Постанова КМУ №1109 від 06.12.2017р., якою  внесено зміни до Порядку координації одночасного проведення планових перевірок (ревізій) контролюючими органами та органами державного фінансового контролю.

Відтепер планування перевірок фінансово-господарської діяльності суб’єктів господарювання здійснюється щороку контролюючими органами тащокварталу органами державного фінансового контролю.

Проведення органами державного фінансового контролю перевірок, запланованих на I квартал наступного року, погоджується до 20 грудня поточного року з відповідними контролюючими органами.

Планування органами державного фінансового контролю перевірок на II, III i IV квартали поточного року здійснюється з урахуванням плану-графіка документальних планових перевірок на поточний рік, оприлюдненого на офіційному веб-сайті ДФС.

Про проведення перевірок, запланованих на II, III i IV квартали поточного року, органи державного фінансового контролю інформують відповідні контролюючі органи до 20 числа останнього місяця попереднього кварталу.

Нагадаємо, що до внесення зазначених змін, і контролюючими органами, і органами державного фінансового контролю планування  перевірок здійснювалося щокварталу.