Що робити, якщо

Що робити, якщо батько не дає згоди на виїзд дитини за кордон?
Що робити, якщо батько не дає згоди на виїзд дитини за кордон? Дуже часто звертаються за допомогою мами, які навіть маючи можливості поїхати з дитиною в подорож, не можуть цього зробити, тому що батько дитини або відмовляється дати нотаріально оформлену заяву з дозволом виїзду дитини за кордон, або шантажують цим маму, аж до вимагання грошей, майна і т.п., або невідомо, де цей тато знаходиться і він роками не з'являється і не цікавиться дитиною.  
15.08.2018
Комментарии: 0 Подробнее
ТОП 10 ПРАВИЛ для руководителя предприятия, чтобы «пережить» ОБЫСК
ТОП 10 ПРАВИЛ для руководителя предприятия, чтобы «пережить» ОБЫСК 1.      Проведите инструктаж с сотрудниками, чтобы они знали, как вести себя во время обыска. 2.      Заранее заключите договор с адвокатом/адвокатами о предоставлении правовой помощи на случай проведения на вашем предприятии обыска
07.03.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Платити чи не платити?
Платити чи не платити? Останнім часом почастішали випадки звернення зі скаргами на банки, коли з боргу в абсолютно символічну суму він збільшується в десятки разів і перетворюється в тисячі, десятки тисяч. При цьому боржники не проти оплачувати сам борг і законні відсотки, але проти сплати божевільної пені і штрафів.
05.02.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Як зняти судимість?
Як зняти судимість? Не легким тягарем після відбуття покарання для засудженої особи є наявність судимості на стадії реабілітації. В силу наявності судимості засуджений матиме певні обмеження, які в якійсь мірі знижуватимуть соціальний статус. Це прикро, адже після відбуття покарання є бажання почати життя спочатку, втім цей тягар заважатиме втілювати таке бажання. Що робити? Це питання урегульовано Кримінальним кодексом України, і ось що він нам говорить.
03.02.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Що робити, якщо компанія постраждала від кібератаки?
Що робити, якщо компанія постраждала від кібератаки? Якщо ваша компанія постраждала від кібератаки, внаслідок чого не змогли своєчасно зареєструвати податкові накладні, щоб уникнути штрафу, слід скористатися ст. 101 Податкового кодексу України.
05.07.2017
Комментарии: 0 Подробнее