Блог

ТОП 10 ПРАВИЛ для руководителя предприятия, чтобы «пережить» ОБЫСК
ТОП 10 ПРАВИЛ для руководителя предприятия, чтобы «пережить» ОБЫСК 1.      Проведите инструктаж с сотрудниками, чтобы они знали, как вести себя во время обыска. 2.      Заранее заключите договор с адвокатом/адвокатами о предоставлении правовой помощи на случай проведения на вашем предприятии обыска
07.03.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Прощення боргу банком. Наслідки?
Прощення боргу банком. Наслідки? Якщо банк, який є Вашим кредитором прощає Вам борг за кредитним договором, сума такого анульованого боргу вважається додатковим благом та підлягає оподаткуванню. Таким чином, після звільнення від обов’язку перед банком погасити кредитний борг, у фізичної особи виникає обов’язок перед державою сплатити податок за прощення цього боргу.
25.02.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Возвращаясь к вопросу выплаты пенсий переселенцам
Возвращаясь к вопросу выплаты пенсий переселенцам Пенсионный фонд продолжает практику прекращения выплаты пенсий переселенцам только на том основании, что переселенца не оказалось дома, когда его фактическое место проживания пришли проверять.
20.02.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Подарувати чи заповідати?
Подарувати чи заповідати? В якій спосіб розпоряджатися нерухомим майном безперечно вирішує власник такого майна. Питання подарувати чи заповідати, виникає, як правило в стосунках  близьких родичів, коли у власника є бажання, щоб його власність перейшла до конкретного родича. Як реалізувати таке бажання без шкоди для себе? Який правочин обрати?
15.02.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Строки мають значення
Строки мають значення У наше адвокатське бюро звернувся за допомогою клієнт, якому пред'явили вимоги про відшкодування моральної шкоди, заподіяної внаслідок ДТП. При вивченні матеріалів справи здивувала постанова суду першої інстанції про притягнення до відповідальності. Вона була винесена 13 грудня 2017 року.
10.02.2018
Комментарии: 0 Подробнее