Новини

Елена Прядко в Национальной академии прокуратуры Украины
Елена Прядко в Национальной академии прокуратуры Украины Елена Прядко приняла участие в занятиях с прокурорами отделов по вопросам организации представительства интересов граждан и государства в суде, которые проходили 5 апреля 2018 года в Национальной академии прокуратуры Украины
05.04.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Нове в банкрутстві
Нове в банкрутстві В Україні планується прийняти Кодекс з процедур банкрутства.  Проект Кодексу прийнятий за основу Постановою ВРУ 20.03.2018р. №2355-VIII. Чи втілиться ця ідея у життя в найближчий час та як це буде працювати?
02.04.2018
Комментарии: 0 Подробнее
В юриспруденції неможливо розвиватися професійно, не розвиваючись як особистість
В юриспруденції неможливо розвиватися професійно, не розвиваючись як особистість Наш партнер, адвокат Алехіна Олена, пройшла відбір серед 500 претендентів і стала однією з 100 учасників унікального проекту «Адвокат Майбутнього». Це перша всеукраїнська програма професійного розвитку для практикуючих адвокатів при підтримці Уряду Канади.
23.03.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Новий порядок стягнення аліментів вступив в силу
Новий порядок стягнення аліментів вступив в силу Сьогодні в інтересах клієнта співробітниками адвокатського бюро було подано першу заяву на видачу судового наказу щодо стягнення аліментів. Відповідні зміни до Сімейного та Цивільного процесуального кодексів вступили в силу 8 липня 2017 року.
10.07.2017
Комментарии: 0 Подробнее
Уряд встановив розміри соціальних стипендій студентам-переселенцям
Уряд встановив  розміри соціальних стипендій студентам-переселенцям З 05 липня 2015 року вступив у дію Закон України № 425-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підтримки учасників бойових дій і їхніх дітей, дітей, один з батьків яких загинув в районі проведення антитерористичних операцій, бойових дій або збройних конфліктів або під час масових акцій громадського протесту, дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи, для отримання професійно-технічної та вищої освіти».
14.01.2017
Комментарии: 0 Подробнее