Новини

Корпоративні договори в Україні: міфи та реальність
Корпоративні договори в Україні: міфи та реальність Олена Радтке в рамках підвищення кваліфікації взяла участь в онлайн-трансляції «Корпоративні договори в Україні: міфи та реальність» від Вищої школи адвокатури Національної асоціації адвокатів України. Багаж знань фахівця поповнився практичними аспектами використання таких угод в Україні протягом останніх трьох років – відтоді, коли процедура укладення корпоративних договорів була закріплена в законодавстві України.
15.12.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Олена Радтке взяла участь у марафоні вебінарів від Вищої школи адвокатури НААУ
Олена Радтке взяла участь у марафоні вебінарів від Вищої школи адвокатури НААУ Олена Радтке взяла участь у марафоні вебінарів від Вищої школи адвокатури НААУ «Корпоративні конфлікти з посадовими особами». Цей захід з підвищення кваліфікації дозволив розширити компетенцію фахівця у сфері позасудового та судового врегулювання корпоративних спорів.
14.12.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Інструменти медіатора у практиці адвоката: як слухати, щоб почути
Інструменти медіатора у практиці адвоката: як слухати, щоб почути Олена Радтке взяла участь у вебінарі від Вищої школи адвокатури НААУ «Інструменти медіатора у практиці адвоката: як слухати, щоб почути». Цей захід з підвищення кваліфікації сприяв удосконаленню актуальних на сьогодні навиків альтернативного врегулювання спорів (Alternative Dispute Resolution, ADR).
13.12.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Олена Радтке стала учасницею Міжнародного телемоста на базі 33 media
Олена Радтке стала учасницею Міжнародного телемоста на базі 33 media Олена Радтке стала учасницею Міжнародного телемоста на базі 33 media. Телеміст об’єднав представників України, Швейцарії, США, Польщі, Німеччини, Арабських Еміратів, Тунісу.
21.11.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Олена Радтке визнана одним з кращих авторів видання Ліга і Закон
Олена Радтке визнана одним з кращих авторів видання Ліга і Закон
12.07.2021
Комментарии: 0 Подробнее