Наші перемоги

Захистили інваліда
Захистили інваліда Страшна ситуація на сході України зруйнувала багато життів. Наш клієнт втратив не тільки дім та все майно, але й саме цінне – здоров’я. Він мирна людина, яка отримала поранення, що потягли за собою інвалідність, у дворі власного дому. Тому допомогти такій людині – добра справа, за яку ми і взялись.
09.11.2020
Комментарии: 0 Подробнее
А чи був п'яний за кермом?
А чи був п'яний за кермом? Суд прийняв доводи адвоката Максимчук С.П. і закрив провадження по справі про адміністративне правопорушення відносно нашого клієнта, якого звинувачували в скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 ч. 2 КУпАП, оскільки були відсутні і подія, і склад адміністративного правопорушення.
20.06.2020
Комментарии: 0 Подробнее
Перемогою закінчений спір з податковою!
Перемогою закінчений спір з податковою!Більше року тривала боротьба з податковою, яка намагалась знищити підприємця, проте ми їй такого шансу не дали. Сотні сторінок документів, декілька справ у судах, десятки судових засідань. А все почалось з незаконного наказу на проведення перевірки.
20.03.2020
Комментарии: 0 Подробнее
Вимога ДФС по ЄСВ визнана протиправною та скасована
Вимога ДФС по ЄСВ визнана протиправною та скасована Рішенням Донецького окружного адміністративного суду від 05.12.2019 у справі№ 200/7461/19-а було задоволено позов до Головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області про визнання протиправними та скасування вимоги та рішення, поданий нами в інтересах нашого клієнта.
05.12.2019
Комментарии: 0 Подробнее
Незаконний наказ податкової скасований
Незаконний наказ податкової скасованийСьогодні Верховний Суд поставив крапку в спорі з податковою і відмовив у відкритті касаційного провадження за скаргою податківців. Таким чином, ми виграли цю справу у всіх інстанціях!
31.10.2019
Комментарии: 0 Подробнее