Що робити, якщо

Квота осіб з інвалідністю на підприємстві: як дотриматись?
Квота осіб з інвалідністю на підприємстві: як дотриматись? Поки в парламенті розглядаються законопроекти стосовно реформування систему працевлаштування осіб з інвалідністю, на підприємства накладаються адміністративно-господарські санкції за недотримання квоти осіб з інвалідністю. Приміром, нещодавно до нас звернувся клієнт, якому загрожує штраф у розмірі близько 700 000 гривень за недотримання вказаної квоти та за некоректне подання до державної служби зайнятості інформації, необхідної для організації працевлаштування осіб з інвалідністю.
03.02.2022
Комментарии: 0 Подробнее
Як в примусовому порядку виконати рішення господарського суду?
Як в примусовому порядку виконати  рішення господарського суду? Пройдені всі інстанції, перемога, рішення на вашу користь, справа зроблена? На жаль, це не так. Як показує наша практика, у більшості ситуацій боржники не спішать в добровільному порядку виконувати рішення суду. В цьому випадку доведеться виконувати рішення примусово. Нижче ви знайдете інформацію, як це зробити.
22.07.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Як розрахувати пеню при заборгованості по аліментах?
Як розрахувати пеню при заборгованості по аліментах?Щоб розрахувати пеню при заборгованості по аліментах, потрібно діяти за такою формулою: Заборгованість за місяць х кількість днів заборгованості х 1%. Саме на такий порядок розрахунку пені за прострочення сплати аліментів вказала Велика палата Верховного Суду в своєму рішенні по справі № 333/6020/16-ц.
03.09.2019
Комментарии: 0 Подробнее
Що потрібно знати боржникам з аліментів
Що потрібно знати боржникам з аліментів Які правові обмеження передбачені новим законодавством для осіб, що мають заборгованість по аліментах більше трьох місяців і внесених до Єдиного реєстру боржників, розглянемо в нашій статті.
27.09.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Як отримати дозвіл на тимчасовий виїзд дитини того з батьків, хто проживає окремо?
Як отримати дозвіл на тимчасовий виїзд дитини того з батьків, хто проживає окремо? Для тих батьків, які проживають окремо від дитини, і з них стягуються аліменти, новелами законодавства передбачені нові можливості отримання дозволу на виїзд дитини за кордон.
29.08.2018
Комментарии: 0 Подробнее