Статті з розбором актуальних питань

Як спадкоємцям забрати неотриманe пенсію померлого на окупованій території
Як спадкоємцям забрати неотриманe пенсію померлого на окупованій територіїДо нас продовжують звертатися родичі громадян, померлих на непідконтрольних частинах Донецької та Луганської областей за допомогою щодо повернення недоотриманих за життя пенсій. Як діяти, щоб повернути недоотриману за життя пенсію померлого на окупованій території родича, ми розповімо в даній публікації.
31.07.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Як отримати свідоцтво про смерть, якщо смерть настала на некотрольованій території?
Як отримати свідоцтво про смерть, якщо смерть настала на некотрольованій території? Якщо, людина померла на непідконтрольних Україні територіях (Донецька, Луганська області), отримання свідоцтва про смерть можливо тільки після встановлення факту смерті в судовому порядку.
02.07.2018
Комментарии: 0 Подробнее
З 12 червня діють законодавчі нововведення щодо оформлення ДТП
З 12 червня діють законодавчі нововведення щодо оформлення ДТП Відповідним наказом МВС України № 318 від 13.04.2018  до Інструкції з оформлення поліцейськими матеріалів про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані не в автоматичному режимі, внесені такі зміни.
19.06.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Очередная дискриминация переселенцев со стороны Кабинета Министров Украины.
Очередная дискриминация переселенцев со стороны Кабинета Министров Украины. Поводом для написания этой статьи послужило Постановление КМУ № 335 от 25.04.2018 г., которое вступило в силу 12 мая 2018 г. (далее Постановление 335).
17.05.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Як захиститися від незаконного арешту майна
Як захиститися  від незаконного арешту майна У цій статті хотіли б приділити увагу новому інституту в господарському процесі  - зустрічне забезпечення позову.  Запрацювала ця інституція з моменту набрання чинності  Господарським процесуальним кодексом України – 15 грудня 2017 року та вже широко застосовується на практиці судами. Як працює норма про зустрічне забезпечення позову вивчала наш адвокат - Вікторія Сандулєєва.
14.05.2018
Комментарии: 0 Подробнее