Блог

Пенсионное мошенничество или как ПФ экономит бюджетные средства
Пенсионное мошенничество или как ПФ экономит бюджетные средстваОчень часто в социальных сетях разгораются дискуссии о проблеме выплаты пенсий гражданам Донецкой и Луганской областей.
03.09.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Як отримати дозвіл на тимчасовий виїзд дитини того з батьків, хто проживає окремо?
Як отримати дозвіл на тимчасовий виїзд дитини того з батьків, хто проживає окремо? Для тих батьків, які проживають окремо від дитини, і з них стягуються аліменти, новелами законодавства передбачені нові можливості отримання дозволу на виїзд дитини за кордон.
29.08.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Що робити, якщо батько не дає згоди на виїзд дитини за кордон?
Що робити, якщо батько не дає згоди на виїзд дитини за кордон? Дуже часто звертаються за допомогою мами, які навіть маючи можливості поїхати з дитиною в подорож, не можуть цього зробити, тому що батько дитини або відмовляється дати нотаріально оформлену заяву з дозволом виїзду дитини за кордон, або шантажують цим маму, аж до вимагання грошей, майна і т.п., або невідомо, де цей тато знаходиться і він роками не з'являється і не цікавиться дитиною.  
15.08.2018
Комментарии: 0 Подробнее
ДО УВАГИ ФІЗИЧНИХ ОСІБ - ПІДПРИЄМЦІВ!!!
ДО УВАГИ ФІЗИЧНИХ ОСІБ - ПІДПРИЄМЦІВ!!! ДФС вимагатиме від банків інформацію стосовно ФОП, які мають відкриті банківські рахунки, як фізичні особи.  
09.08.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Як спадкоємцям забрати неотриманe пенсію померлого на окупованій території
Як спадкоємцям забрати неотриманe пенсію померлого на окупованій територіїДо нас продовжують звертатися родичі громадян, померлих на непідконтрольних частинах Донецької та Луганської областей за допомогою щодо повернення недоотриманих за життя пенсій. Як діяти, щоб повернути недоотриману за життя пенсію померлого на окупованій території родича, ми розповімо в даній публікації.
31.07.2018
Комментарии: 0 Подробнее