Блог

Боржники по аліментам, стережіться?
Боржники по аліментам, стережіться? Всюди в пресі прошуміла новина про додаткову відповідальність для неплатників аліментів. Пропонуємо розібратися в нововведеннях та методах їх реалізації.
12.01.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Ще один поганий батько позбавлений батьківських прав
Ще один поганий батько позбавлений батьківських прав Однією з категорій справ, якими займаються адвокати бюро, є позбавлення батьківських прав. Багато людей вважають, що для позбавлення батьківських прав батько має бути алкоголіком чи наркоманом. Проте, ст. 164 Сімейного кодексу передбачає декілька підстав, одна з них – ухилення від виконання своїх обов'язків по вихованню дитини.
15.12.2017
Комментарии: 0 Подробнее
Що робити, якщо заборонили виїзд за кордон?
Що робити, якщо заборонили виїзд за кордон? До нас в бюро звернувся клієнт, який при спробі виїхати за кордон, був зупинений прикордонниками, і виїзд йому був заборонений. Причин не пояснили. Через адвокатський запит вдалося з'ясувати у прикордонників, що ними виконується ухвала суду про обмеження клієнта в праві виїзду за межі України, за поданням державного виконавця.
30.11.2017
Комментарии: 0 Подробнее
Пенсії по-новому? Головне, що потрібно знати про «пенсійну реформу»
Пенсії по-новому? Головне, що потрібно знати про «пенсійну реформу»Ми не змогли залишитися осторонь від гучної, так званої «пенсійної реформи», і вирішили проаналізувати її основні нововведення, як позитивні, так і негативні.
18.10.2017
Комментарии: 0 Подробнее
Затверджено новий порядок направлення контролюючими органами податкових вимог платникам податків
Затверджено новий порядок направлення контролюючими органами податкових вимог платникам податків30 червня 2017 року Міністерство фінансів України видало наказ № 610, яким затверджено Порядок направлення контролюючими органами податкових вимог платникам податків (далі - Порядок).
01.09.2017
Комментарии: 0 Подробнее