Блог

Отримати рішення суду ще не означає отримати гроші
Отримати рішення суду ще не означає отримати гроші Так, до нас звернувся клієнт, який ще у далекому 2013 році виграв справу в суді, але грошей не отримав. Клієнт думав, що виконавча служба цим буде займатись. Проте виконавча служба не тільки не виконала рішення суду, а й втратила наказ, проте повідомити про це клієнта забула. Сума ж не маленька, більше за мільйон. Навіть не зважаючи, що гроші знецінюються дуже швидко, стягнути мільйон у наші скрутні часи нікому не завадить.
08.02.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Платити чи не платити?
Платити чи не платити? Останнім часом почастішали випадки звернення зі скаргами на банки, коли з боргу в абсолютно символічну суму він збільшується в десятки разів і перетворюється в тисячі, десятки тисяч. При цьому боржники не проти оплачувати сам борг і законні відсотки, але проти сплати божевільної пені і штрафів.
05.02.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Як зняти судимість?
Як зняти судимість? Не легким тягарем після відбуття покарання для засудженої особи є наявність судимості на стадії реабілітації. В силу наявності судимості засуджений матиме певні обмеження, які в якійсь мірі знижуватимуть соціальний статус. Це прикро, адже після відбуття покарання є бажання почати життя спочатку, втім цей тягар заважатиме втілювати таке бажання. Що робити? Це питання урегульовано Кримінальним кодексом України, і ось що він нам говорить.
03.02.2018
Комментарии: 0 Подробнее
До уваги водіїв
До уваги водіївЗ 1 січня 2018 року діють нові норми Правил дорожнього руху щодо допустимої швидкості руху в населених пунктах. Відтепер у населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 50 км/год
30.01.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Відповідальність за порушення ПДР
Відповідальність за порушення ПДР
21.01.2018
Комментарии: 0 Подробнее