Блог

Типові помилки адвоката у суді І інстанції
Типові помилки адвоката у суді І інстанції Олена Радтке взяла участь у акредитованому заході з підвищення кваліфікації Ради адвокатів Київської області «Типові помилки адвоката у суді І інстанції». Практикуючі фахівці зуміли чітко окреслити несприятливі ситуації, які трапляються найчастіше, та через які послаблюється позиція в суді. Також були наведені алгоритми можливого уникнення помилок.
08.04.2021
Комментарии: 0 Подробнее
На яку допомогу можна розраховувати ФОП і найманим працівникам під час пандемії коронавируса?
На яку допомогу можна розраховувати ФОП і найманим працівникам під час пандемії коронавируса?30.03.2021 р. було прийнято Закон "Про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, введених з метою запобігання поширенню гострих респіраторних хвороби COVID-19, викликаної коронавірусів SARS-CoV-2", який спрямований на надання допомоги застрахованим особам, які втратили свої доходи через протиепідемічні заходи (яким було заборонено через ці заходи здійснювати підприємницьку діяльність).
08.04.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Олена Радтке взяла участь у акредитованому заході з підвищення кваліфікації Ради адвокатів
Олена Радтке взяла участь у акредитованому заході з підвищення кваліфікації Ради адвокатів Олена Радтке взяла участь у акредитованому заході з підвищення кваліфікації Ради адвокатів Київської області «Актуальні питання вирішення спорів, що виникають із земельних правовідносин». Увага слухачів була привернена до зростання ролі медіації (досудового порядку врегулювання) у вирішенні таких спорів, а також до прогнозів стосовно можливих напрямків суперечностей, що виникнуть з відкриттям ринку землі.
18.03.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Олена Радтке взяла участь в акредитованому заході з підвищення кваліфікації
Олена Радтке взяла участь в акредитованому заході з підвищення кваліфікації Олена Радтке взяла участь в акредитованому заході з підвищення кваліфікації – вебінарі Ради адвокатів Хмельницької області, що мав провокативну назву «Клієнт завжди бреше». Важливими стали питання налагоджування конструктивної комунікації з клієнтом, аналіз випадкам з практики колег та виокремлення найбільш принципових моментів у взаємодії «клієнт – адвокат».
15.03.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Олена Радтке взяла участь у YouTube-трансляції
Олена Радтке взяла участь у YouTube-трансляції Олена Радтке в рамках підвищення фахового рівня взяла участь у YouTube-трансляції «Заходи процесуального примусу в адміністративному судочинстві. Неприпустимість зловживання адвокатом процесуальними правами.». Паралельно з власними висновками та узагальненнями, що витікають з досвіду в понад 20 років, для неї було важливо почути висновки колег щодо сучасних тенденцій у цій сфері. 
11.03.2021
Комментарии: 0 Подробнее