Блог

Як в примусовому порядку виконати рішення господарського суду?
Як в примусовому порядку виконати  рішення господарського суду? Пройдені всі інстанції, перемога, рішення на вашу користь, справа зроблена? На жаль, це не так. Як показує наша практика, у більшості ситуацій боржники не спішать в добровільному порядку виконувати рішення суду. В цьому випадку доведеться виконувати рішення примусово. Нижче ви знайдете інформацію, як це зробити.
22.07.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Олена Радтке визнана одним з кращих авторів видання Ліга і Закон
Олена Радтке визнана одним з кращих авторів видання Ліга і Закон
12.07.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Розмитнення євроблях за новою формулою
Розмитнення євроблях за новою формулою 15 травня набрали чинності два Закони, якими внесені зміни до Податкового та Митного Кодексу. Вводяться ці зміни у дію через один місяць, отже, з 16 червня 2021 р. та стосуються митного оформлення та оподаткування так названих євроблях - транспортних засобів, ввезених на митну територію України.
17.05.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Колектори в Законі?
Колектори в Законі?14 квітня 2021 року набрав чинності Закон України № 1349-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту споживачів при врегулюванні простроченої заборгованості» (далі - Закон проти колекторів).
14.04.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Типові помилки адвоката у суді І інстанції
Типові помилки адвоката у суді І інстанції Олена Радтке взяла участь у акредитованому заході з підвищення кваліфікації Ради адвокатів Київської області «Типові помилки адвоката у суді І інстанції». Практикуючі фахівці зуміли чітко окреслити несприятливі ситуації, які трапляються найчастіше, та через які послаблюється позиція в суді. Також були наведені алгоритми можливого уникнення помилок.
08.04.2021
Комментарии: 0 Подробнее