Наші перемоги

Нова перемога адвокатського бюро Олени Прядко! Стягнуто на користь клієнта 171 050 грн.
Нова перемога адвокатського бюро Олени Прядко! Стягнуто на користь клієнта 171 050 грн. Ми вирішили розповісти про цю справу, щоби вказати на типові помилки, які допускають позивачі в аналогічних справах, що приводить до негативних рішень.
04.07.2017
Комментарии: 0 Подробнее
Перемога в трудовому спорі
Перемога в трудовому спорі До адвокатського бюро звернулась директорка однієї музикальної школи, яку звільнили з роботи на підставі п. 3 ч. 1 ст. 40 КЗпП , хоча все своє життя вона сумлінно працювала, не мала доган, тощо. Ця стаття передбачає звільнення через систематичне невиконання працівником без поважних причин обов'язків, покладених на нього трудовим договором або правилами внутрішнього трудового розпорядку.
15.06.2017
Комментарии: 0 Подробнее
Мами бувають різні
Мами бувають різні Як показує практика нашого бюро, діти найчастіше залишаються з мамою. Але люди бувають різні, в тому числі і мами. 
28.05.2017
Комментарии: 0 Подробнее
За свої права треба боротися
За свої права треба боротися Замість того, щоб розібратися, хто ж з учасників винен, вони просто складають протоколи на всіх, зі словами, суд розбереться. Але суду є чим зайнятися, тому доводити свою невинність доведеться учаснику ДТП, вже в суді.
28.02.2017
Комментарии: 0 Подробнее
Як примусити слідчого виконувати закон
Як примусити слідчого виконувати закон  В рамках захисту клієнта в кримінальному проваджені, його захисник, адвокат Максимчук С.П. подав слідчому клопотання для ознайомлення з матеріалами кримінального провадження.
12.01.2017
Комментарии: 0 Подробнее