Наші перемоги

Як вдалось перемогти боржника за договором підряду
Як вдалось перемогти боржника за договором підряду До нас звернувся клієнт, який вже біля трьох років намагався домовитись з боржником за договором підряду щодо оплати виконаних робіт.
11.09.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Перемога над рейдерами
Перемога над рейдерами На жаль, проблема рейдерства в Україні не рідкісне явище, однак своєчасне й ефективне реагування на цю проблему може привести до її швидкого вирішення.
15.06.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Чому податкова не бачить закон?
Чому податкова не бачить закон? Ситуація, здавалось, проста, та не могла мати викликати жодних проблем. Так, один з наших постійних клієнтів вирішив перейти на спрощену систему оподаткування, будучи при цьому платником ПДВ. Своєчасно він подав заяву про застосування спрощеної системи оподаткування за 3-ю групою зі ставкою 5%.
10.05.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Податкова знову не права
Податкова знову не права Податкова як завжди не чує платника податків і порушує закон.У клієнта, який знаходиться на абонентське обслуговування в адвокатському бюро Олени Прядко, була проведена камеральна перевірка, в результаті якої податкова прийшла до висновку про порушення нашим клієнтом пункту 201.10 статті 201 Податкового кодексу в частині порушення термінів реєстрації податкових накладних.
16.03.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Строки мають значення
Строки мають значення У наше адвокатське бюро звернувся за допомогою клієнт, якому пред'явили вимоги про відшкодування моральної шкоди, заподіяної внаслідок ДТП. При вивченні матеріалів справи здивувала постанова суду першої інстанції про притягнення до відповідальності. Вона була винесена 13 грудня 2017 року.
10.02.2018
Комментарии: 0 Подробнее