Наші перемоги

Отримати рішення суду ще не означає отримати гроші
Отримати рішення суду ще не означає отримати гроші Так, до нас звернувся клієнт, який ще у далекому 2013 році виграв справу в суді, але грошей не отримав. Клієнт думав, що виконавча служба цим буде займатись. Проте виконавча служба не тільки не виконала рішення суду, а й втратила наказ, проте повідомити про це клієнта забула. Сума ж не маленька, більше за мільйон. Навіть не зважаючи, що гроші знецінюються дуже швидко, стягнути мільйон у наші скрутні часи нікому не завадить.
08.02.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Ще один поганий батько позбавлений батьківських прав
Ще один поганий батько позбавлений батьківських прав Однією з категорій справ, якими займаються адвокати бюро, є позбавлення батьківських прав. Багато людей вважають, що для позбавлення батьківських прав батько має бути алкоголіком чи наркоманом. Проте, ст. 164 Сімейного кодексу передбачає декілька підстав, одна з них – ухилення від виконання своїх обов'язків по вихованню дитини.
15.12.2017
Комментарии: 0 Подробнее
Що робити, якщо заборонили виїзд за кордон?
Що робити, якщо заборонили виїзд за кордон? До нас в бюро звернувся клієнт, який при спробі виїхати за кордон, був зупинений прикордонниками, і виїзд йому був заборонений. Причин не пояснили. Через адвокатський запит вдалося з'ясувати у прикордонників, що ними виконується ухвала суду про обмеження клієнта в праві виїзду за межі України, за поданням державного виконавця.
30.11.2017
Комментарии: 0 Подробнее
Суд задовольнив позовні вимоги в повному обсязі, що дозволило зберегти понад мільйон гривень клієнта
Суд задовольнив позовні вимоги в повному обсязі, що дозволило зберегти понад мільйон гривень клієнтаПодатковим повідомленням рішенням нашому клієнту був нарахований штраф по орендній платі на землю з юридичних осіб в сумі 297 870, 62 грн. і збільшено податкове зобов'язання по орендній платі з юридичних осіб на суму 1191482, 48 грн.
28.08.2017
Комментарии: 0 Подробнее
Відвід судді у кримінальному провадженні
Відвід судді у кримінальному провадженні Адвокат Сергій Максимчук здійснює захист клієнта у кримінальній справі. При цьому у судді, до якого попала справа, вже було сформоване відношення до обвинуваченого як злочинця, що слідувало з телефонної розмови, яка відбулась між адвокатом та секретарем судді.
07.08.2017
Комментарии: 0 Подробнее