Наші перемоги

Бій проти Головного управління Національної поліції в м.Києві виграний!
Бій проти Головного управління Національної поліції в м.Києві виграний!Завдяки командній роботі адвокатів адвокатського бюро «Олени Прядко», Олени Радтке і Анни Малиновської, виграно справу в суді проти Головного управління Національної поліції в м.Києві.
17.09.2019
Комментарии: 0 Подробнее
Як змінити підсудність
Як змінити підсудність Історія справи наступна. Клієнт колись мав кредит на покупку машини, більшу частину його виплатив, залишилося зовсім небагато платежів, але війна змінила все. Потім йому стало відомо, що банк ліквідовано і він звернувся за допомогою, щоб розібратися, що ж з його кредитом.
19.03.2019
Комментарии: 0 Подробнее
Перемога, якою можна пишатись
Перемога, якою можна пишатись Мабуть всім відомо, що справедливості у світі не має. Це ж стосується і вирішення справи в судах. Виграє той, хто зміг переконати суд.
28.02.2019
Комментарии: 0 Подробнее
Ухвалу суду про арешт майна скасовано
Ухвалу суду про арешт майна скасовано Дуже часто адвокати стикаються з проблемою, коли суди при розгляді клопотань слідчих чи прокурорів безпідставно накладають арешт на майно осіб, які навіть не є підозрюваними.Як наслідок, право власності таких осіб порушується.
28.01.2019
Комментарии: 0 Подробнее
Не завжди дитина залишається з мамою
Не завжди дитина залишається з мамою В нашому суспільстві панує думка, що у випадку розлучення батьків діти залишаються проживати з мамою. Але ця думка є помилковою, що в черговий раз доведено адвокатом Сергієм Максимчуком у справі 221/6163/16-ц, який захистив інтереси клієнта та виграв справу у судах.
14.12.2018
Комментарии: 0 Подробнее