Статті з розбором актуальних питань

Возвращаясь к вопросу выплаты пенсий переселенцам
Возвращаясь к вопросу выплаты пенсий переселенцам Пенсионный фонд продолжает практику прекращения выплаты пенсий переселенцам только на том основании, что переселенца не оказалось дома, когда его фактическое место проживания пришли проверять.
20.02.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Подарувати чи заповідати?
Подарувати чи заповідати? В якій спосіб розпоряджатися нерухомим майном безперечно вирішує власник такого майна. Питання подарувати чи заповідати, виникає, як правило в стосунках  близьких родичів, коли у власника є бажання, щоб його власність перейшла до конкретного родича. Як реалізувати таке бажання без шкоди для себе? Який правочин обрати?
15.02.2018
Комментарии: 0 Подробнее
До уваги водіїв
До уваги водіївЗ 1 січня 2018 року діють нові норми Правил дорожнього руху щодо допустимої швидкості руху в населених пунктах. Відтепер у населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 50 км/год
30.01.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Боржники по аліментам, стережіться?
Боржники по аліментам, стережіться? Всюди в пресі прошуміла новина про додаткову відповідальність для неплатників аліментів. Пропонуємо розібратися в нововведеннях та методах їх реалізації.
12.01.2018
Комментарии: 0 Подробнее
Пенсії по-новому? Головне, що потрібно знати про «пенсійну реформу»
Пенсії по-новому? Головне, що потрібно знати про «пенсійну реформу»Ми не змогли залишитися осторонь від гучної, так званої «пенсійної реформи», і вирішили проаналізувати її основні нововведення, як позитивні, так і негативні.
18.10.2017
Комментарии: 0 Подробнее