Блог

Корпоративні договори в Україні: міфи та реальність
Корпоративні договори в Україні: міфи та реальність Олена Радтке в рамках підвищення кваліфікації взяла участь в онлайн-трансляції «Корпоративні договори в Україні: міфи та реальність» від Вищої школи адвокатури Національної асоціації адвокатів України. Багаж знань фахівця поповнився практичними аспектами використання таких угод в Україні протягом останніх трьох років – відтоді, коли процедура укладення корпоративних договорів була закріплена в законодавстві України.
15.12.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Олена Радтке взяла участь у марафоні вебінарів від Вищої школи адвокатури НААУ
Олена Радтке взяла участь у марафоні вебінарів від Вищої школи адвокатури НААУ Олена Радтке взяла участь у марафоні вебінарів від Вищої школи адвокатури НААУ «Корпоративні конфлікти з посадовими особами». Цей захід з підвищення кваліфікації дозволив розширити компетенцію фахівця у сфері позасудового та судового врегулювання корпоративних спорів.
14.12.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Інструменти медіатора у практиці адвоката: як слухати, щоб почути
Олена Радтке взяла участь у вебінарі від Вищої школи адвокатури НААУ «Інструменти медіатора у практиці адвоката: як слухати, щоб почути». Цей захід з підвищення кваліфікації сприяв удосконаленню актуальних на сьогодні навиків альтернативного врегулювання спорів (Alternative Dispute Resolution, ADR).
13.12.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Інструменти медіатора у практиці адвоката: як слухати, щоб почути
Інструменти медіатора у практиці адвоката: як слухати, щоб почути Олена Радтке взяла участь у вебінарі від Вищої школи адвокатури НААУ «Інструменти медіатора у практиці адвоката: як слухати, щоб почути». Цей захід з підвищення кваліфікації сприяв удосконаленню актуальних на сьогодні навиків альтернативного врегулювання спорів (Alternative Dispute Resolution, ADR).
13.12.2021
Комментарии: 0 Подробнее
Як отримати компенсацію за житло, зруйноване на Донбасі?
Як отримати компенсацію за житло, зруйноване на Донбасі? Від початку 2021-го працює механізм надання грошової компенсації власникам житла, яке було зруйноване після 14 квітня 2014-го. 9 грудня поточного року Кабмін ухвалив постанову, якою удосконалив цей правовий механізм. Зокрема – додані можливості отримання компенсації у разі, якщо житло було відбудоване.
12.12.2021
Комментарии: 0 Подробнее