Статті з розбором актуальних питань

Розміри штрафів за порушення трудового законодавства України в 2020 році
До уваги роботодавців! Представляємо вашій увазі перелік порушень і розмір відповідальності за порушення вимог трудового законодавства в 2020 році
14.01.2020
Комментарии: 0 Подробнее
Суд не завжди стає на бік матері
Суд не завжди стає на бік матеріІснує помилкове судження, що в разі розірвання шлюбу батьків, дитина повинна залишитися проживати з мамою. При цьому мами вважають, що того, що вони хороші, що не п'яниці і не наркоманки,  досить, щоб суд вирішив справу на їхню користь.
13.09.2019
Комментарии: 0 Подробнее
Роботодавці, не забувайте про відповідальність за несвоєчасну оплату ЄСВ!
Роботодавці, не забувайте про відповідальність за несвоєчасну оплату ЄСВ! Кожен роботодавець зобов'язаний не пізніше 20 числа кожного місяця сплачувати єдиний соціальний внесок, при цьому не залежно, чи має він таку фінансову можливість.
31.07.2019
Комментарии: 0 Подробнее
Що робити, якщо через борги не випускають з країни
Що робити, якщо через борги не випускають з країни Ця стаття адресована перш за все до поручителів, які, часто не розуміючи наслідків, виступали поручителями друзів або родичів, а потім, несподівано для себе, стали боржниками. При цьому борг може бути настільки значним, що поручитель не в змозі його погасити.
06.06.2019
Комментарии: 0 Подробнее
Відстороняти працівника теж потрібно правильно
Відстороняти працівника теж потрібно правильноЯкщо працівник був відсторонений роботодавцем від роботи без законних на те підстав, з призупиненням виплати зарплати, то в разі оскарження дій роботодавця, суд може присудити виплатити працівникові середню зарплату за весь час вимушеного прогулу.
15.03.2019
Комментарии: 0 Подробнее